Soft99 The King of Gloss Light


Овој восок ќе создаде дебел, длабок сјаен слој од синтетички смоли, сличен ефект на безбоен лак за нокти. Овој восо... повеќе

Ultimate Paste Wax


НЕ Е ДОСТАПНО

 

Долготрајна заштита и длабоки, темни рефлексии.

Добивате издржливост и сјај до... повеќе

GOLD CLASS WAX


GOLD CLASS WAX  златна серија восок, дава додатен сјај на темни возила содржи природен карнауба восок, трајност 2-3 месеци.

Златнат... повеќе

GOLD CLASS WAX


GOLD CLASS WAX  златна серија восок, дава додатен сјај на темни возила содржи природен карнауба восок, трајност 2-3 месец... повеќе

NXT TECH WAX 2.0


NXT TECH WAX 2.0  следна генерација течен восок, се нанесува рачно и машински, огледало финиш, дава сјај и заштита на автомобилот, трајн... повеќе

CLEANER WAX


CLEANER WAX  3 во 1 восок течен или паста, ист ефект течниот може да се нанесе и со ротирачка машина за полирање, (благо полира,... повеќе

MIRROR BRIGHT POLISHING WAX


Единствената формула ги отстранува благите гребнатини ( сврлови ), обезбедува максимален сјај и заштита во еден че... повеќе

Soft99 Fusso Coat 12 Months Wax Dark


Fusso е синтетички слој кој создава заштитна хидрофобна обвивка на возилото, на... повеќе

Pages