MEGUIARS HEADLIGHT PROTECTANT - 650ден.


MEGUIARS HEADLIGHT PROTECTANT

Обезбедува заштита од штетни УВ зраци и... повеќе

ULTIMATE FAST FINISH - 1490ден.


MEGUIAR’S® ULTIMATE FAST FINISH

Револуционерен концепт за заштита и најлесниот начин... повеќе

MEGUIARS 3-IN-1 WAX - 1490ден.


MEGUIARS 3-IN-1 WAX

3 во 1 Течен восок чисти, полира и дава заштита... повеќе

Wash Mitt - 850ден.


Екстра мека Microfiber Wash Mitt е врвен избор за одличен финиш. Микрофиберот ја отстранува и ја задржува нечистотијата за брил... повеќе

Glaco Mirror Coat Zero - 950 ден.


Soft99 Glaco Mirror Coat Zero
Хидрофобна обвивка за огледала со прскање. Дава хидрофобија дур... повеќе

АПЛИКАТОР - 60ден.


WA 1000 APPLICATOR PAD  сунѓер апликатор за рачно нанесување восок и полир пасти.

 

 

повеќе

SUPREME SHINE MICROFIBER TOWELS - 950ден.


Микрофибер крпи

Гарантирано не остава гребнатини ( сврлови ).

Големина (40x60... повеќе

CarPro Microfifer BOA 350gms. - 390ден.


 

 

Микрофибер 40x60 350gms

 

 

повеќе

Pages