Tar X CarPro


CarPro TAR X Средство за отстранување катран од вашиот автомобил. 

Просечна потрошувачка на средство за чистење на средн... повеќе

Reload Spray Coat CarPro


CARPRO RELOAD SPRAY COAT Брз заштитен слој силант за лакот, трајност до 6 месеци. 

Добро протрес... повеќе

Eraser CarPro


Eraser им овозможува на сите да добијат совршен Cquartz финиш.

ИПА или мешавина од изопропил алкохол и вода се употреб... повеќе

Perl Coating CarPro


PERL COATING CarPro заштитна и реставрација на гумени, пластични, винилни и кожни површини 500ml  ... повеќе

3Clays bar set CarPro


Пакување: 3x 100g глина (ултрафина-бела, фина-зелена, средна-жолта)

Инструкции: Исперете го возилото. Нанесете Quik Det... повеќе

Iron X CarPro


Iron.X LS Cleaner CarPro водечки производ на пазарот за хемиска деконтаминација на возила.

Како да се користи:

... повеќе

Fabric Coat CarPro


C.Quartz нано слој за ткаенини носи долготрајна заштита на кабриолет покриви, внатрешни површини на текстил, теписи... повеќе

CARPRO GLISS KIT HYPER SMOOTH HYDROPHOBIC COATING


CARPRO GLISS KIT HYPER SMOOTH HYDROPHOBI... повеќе

Pages