Gloss Finish Pad


GLOSS FINISH PAD 125/140MM

Полиуретанска пена, пена со отворени ќелии, ултра мека 90ppi  г... повеќе

Orange Pad


CARPRO POLISHING PAD – ORANGE 130mm

Полиуретанска пена со висока густина, средна тврдост, полирање и о... повеќе

Microfiber Pad 140mm


MICROFIBRE POLISHING PAD 5.5″ CUTTING DISC 140mm

Микрофибер пад за груба паста за... повеќе

Coolpad Wool/Mf


CARPRO COOLPAD WOOL/MF 130MM CUTTING PAD

CoolPad е уникатен груб пад за полирање, волна и мик... повеќе

Denim Pad


CARPRO DENIM ORANGE PEEL REMOVAL PAD

Ја отстранува кората од портокал и длабоки гребнатини додека се пол... повеќе

Velvet Pad


CARPRO VELVET ORANGE PEEL REMOVAL PAD

Ја отстранува кората од портокал и длабоки гребнатини додека се... повеќе

DHydrate


CarPro DHydrate 

Новата CarPro DHydrate за сушење.  Дизајниран за лесно лизгање низ површините на возилото, DHydrate лесно ја впива секоја... повеќе

MEGUIAR’S ULTIMATE BLACK TRIM SPONGES


MEGUIAR’S ULTIMATE BLACK TRIM SPONGES

Сунѓери за зацрнување, обновување... повеќе

Pages