DHydrate - 790ден.


CarPro DHydrate 

Новата CarPro DHydrate за сушење.  Дизајниран за лесно лизгање низ површините на возилото, DHydrate лесно... повеќе

LIQUID ELEMENTS A1000 15500ден.


LIQUID ELEMENTS A1000

Модел: A1000
3мм ексцентрична / 12мм ексцентрична / рот... повеќе

CARPRO KNEELING PAD - 750ден.


CARPRO KNEELING PAD

Заштитете ги колената!
Користете удобна позиција додека работит... повеќе

Flashpad - 950ден.


CARPRO Flashpad

Произведен во Франција, CarPro Flash пад е изработен од уникатна агресивн... повеќе

CARPRO WHEELS COVER - 3200ден.


CARPRO WHEELS COVER

Прекривка за гуми до 22 инчи големина.
Пакување: 4 парчиња
Големина: до 22... повеќе

Detailing Brush set - 900ден.


НЕ Е ДОСТАПНО

 

Detailing Brush set

Сетот четки CarPro е сет од 2 пар... повеќе

CarPro 2Face MF 320gsm - 250ден.


CarPro 2Face MF 320gsm

- димензии: 40х40см
- 320GSM
- без раб
- Направено сп... повеќе

Микро апликатор - 10 ден.


 

Микро апликатор за пикирање гребнатинки

цена за 1 

 

 

 

... повеќе

Pages