ALL PURPOSE CLEANER


НЕ Е ДОСТАПНО

 

ALL PURPOSE CLEANER средство за хемиско чис... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER


 ALL PURPOSE CLEANER

Универзален чистач наменет за отстранување нечистотии кои шампонот и водата неможат д... повеќе

WWHC7 волна за полирање груба


НЕ Е ДОСТАПНО

 

WWHC7 волна за полирање груба, дијаметар... повеќе

DMX5 микрофибер


• Новата микрофибер технологија намалува тешки до умерени површински оштетувања на лакот без сврлови ... гарантира... повеќе

DFF6 DA Foam Finishing disc 6''


DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' сунѓер за завршна обработка... повеќе

WRFF7 сунѓер за машинско полирање


WRFF7 сунѓер за машинско полирање, структура фин, црн, надворешен дијаметар 1... повеќе

DA MICROFIBER FINISHING PAD DMF6 / DMF5


DA MICROFIBER FINISHING PAD  DMF6 / DMF5... повеќе

DFP6 DA Foam Polishing disc 6'' / 5"


DFP6 / DFP5 DA Foam Polishing disc 6'' / 5"  су... повеќе

Pages