Акцесоари

четка за кожа мека - 350 ден.

Четка за кожа мека.

Округла четка за хемиско чистење, средна - 800 ден.

Округла четка за хемиско чистење, средна medium - 800 ден.

Округла четка за хемиско чистење, мека - 800 ден.

Округла четка за хемиско чистење, мека  soft.

Микро апликатор - 10 ден.

 

Микро апликатор за пикирање гребнатинки

цена за 1 

 

 

 

DabDab ракавица - 1100 ден.

CAPRO DabDab

Нова супер-мека ракавица за перење, направена со специјална мешавина на долги и кратки влакна за безбедно отстранување на нечистотијата во процесот на миење на возилото.

 

 

CarPro 2Face MF 320gsm - 250ден.

CarPro 2Face MF 320gsm

- димензии: 40х40см
- 320GSM
- без раб
- Направено според строгите стандарди во сооднос од 80:20 мешавина за совршена комбинација на апсорпција.
- Поделени влакна од 0,13, плетени во стил на јамка, што дава мекост
- идеално за керамички заштити.

 

 

Detailing Brush set - 900ден.

Detailing Brush set

Сетот четки CarPro е сет од 2 парчиња за чистење на надворешни и внатрешни површини.
Комплетот се состои од 1 четка / четка изработена од природен материјал (свински влакна) за надворешни / погруби површини и 1 изработена од синтетички / вештачки мек материјал за внатрешни / чувствителни површини.
Двете четки се отпорни на хемикалии, алкохоли... повеќе

SCANGRIP NOVA MIN - 5100ден.

SCANGRIP NOVA MIN

Лед рефлектор WorkLite 100-1000 лумени, USB кабел, полнач

 

 

SCANGRIP NOVA R - 7200ден.

SCANGRIP NOVA R

Лед рефлектор WorkLite 200-2000 лумени, USB полнач, подесување интензитет на светло, полнач

 

 

SCANGRIP SLIM - 5290ден.

SCANGRIP SLIM

Лед светло WorkLite 100-500 лимени, USB кабел, 3во1, полнач

 

 

Pages

Subscribe to Акцесоари