Акција

MIRROR BRIGHT WHEEL CLEANER

Посебно избраните состојки ги раствораат металните остатоци од кочењето.

Силен, но нежен за чистење благодарение на составот на балансиран сапун со pH неутрална формула.

Безбеден за сите видови на фелни, вклучувајќи ги бојадисаните, хромираните, полираните, итн.

Безбедно и ефикасно за мотоцикли.

Лесен за употреба - напрскајте, исплакнете и пребришете.

... повеќе

NXT GENERATION CAR WASH

NXT GENERATION CAR WASH  шампон концентрат 266:1

Најгуст концентрат шампон на пазарот,содржи омекнувач за тврдата вода, влијае на белите дамки кои се појавуваат по миењето.

 

Meguiars експертите во дизајнот на синтетичка полимерна технологија доведоа до развој на целосно синтетички концентрат-шампон кој ги отстранува и елиминира најтешките нечистотии, со екстремна "пена"... повеќе

GOLD CLASS SHAMPOO & CONDITIONER

GOLD CLASS SHAMPOO & CONDITIONER шампон концентрат 133:1

Шампон наменет за темни возила, содржи во себе и заштита.

Богат и луксузен производ дизајниран за миење и освежување на бојата во еден лесен чекор. Оваа врвна мека формула со пена ја отстранува тврдата нечистотија и загадувачите без да ја загрози заштитата од восок. 

Ова е вистинската работа... повеќе

ULTIMATE WASH & WAX

ULTIMATE  WASH & WAX концентрат шампон со восок 128:1

Ако сакате да заштедите време - а кој не? - треба да се обидете со Meguiars Ultimate Wash & Wax. Оваа револуционерна формула содржи дисперзиран восок, за разлика од повеќето средства за миење со восок. Дисперзиран восок останува на бојата после испирање, така што нема да добиете илузија на восок, ќе добиете вистинска заштита од... повеќе

Subscribe to Акција