Детално перење и чистење на автомобили

CARPRO MULTI.X

CARPRO MULTI.X

Multi.X доаѓа во концентрирана формула способна да ги отстрани сите видови на нечистотија и несакани дамки! Ние препорачуваме разредено 1:20  или 1: 100 за чистење под висок притисок.

Забелешка: Пред употреба, проверете го на задскриен дел од површината на материјалот што треба да се исчисти! 
CarPro Multi.X... повеќе

MEGUIAR’S CITRUS BLAST WASH & WAX

НЕ Е ДОСТАПНО

 

MEGUIAR’S CITRUS BLAST WASH & WAX

Висококвалитетен шампон со восок
Особено формулиран за чистење на сите надворешни површини на вашите возила со помалку време и вода.
Карнауба восокот дава висок, видлив сјај после миење.
Единствената формула овозможува пењата ... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER

ALL PURPOSE CLEANER средство за хемиско чистење на сите површини.

Пената ја крева нечистотијата на површината, додека уникатната мешавина на омекнувач го подобрува изгледот и чувството на ткаенината, пластика, винил, па дури и на кожа.

Употреба на  ( ткаенина, пластика, кожа, винил ), не е за машинско користење создава пења.

Концентрат... повеќе

HYPER WASH

HYPER WASH   шампон концентрат за перење 400:1

Секојдневните соодноси на разредување се застарени кога се споредуваат со овие шампони за миење Meguiars Hyper Wash. Со користење на иновативни технологии, Meguiars создаде производ кој произведува богата и стабилна пена со разредување во сооднос 400: 1. Неговата биоразградлива формула безбедно и ефикасно ја... повеќе

GLASS CLEANER CONCENTRATE

GLASS CLEANER CONCENTRATE  чистач за стакло концентрат 10:1

Нашиот концентрат за чистење на стакло лесно ги отстранува тешките остатоци од нечистотија од коловоз, чадот од цигари и слично, произведува кристално чиста површина.

За секој концентриран галон , добивате единаесет галони средство за чистење на стаклото.

 

... повеќе

HYPER DRESSING

HYPER DRESSING средство за чистење и одржување на внатрешност на авомобилот 

Досега, индустрискиот просек за разредување на водeна основа беше еден на еден или подготвен за употреба. Meguiar's Hyper-Dressing се разредува до четири на еден за различни нијанси на сјај. Еден производ, повеќе начини за користење ... добитна комбинација за секој професионален детејлер... повеќе

WHEEL BRIHTENER

WHEEL BRIHTENER средство за фелни концентрат 4:1 може да се користи на сите фелни.

Meguiars® Wheel Brightener е избор за производ на професионалци кои бараат моќен инструмент за чистење на тркала, кој брзо и ефикасно ја отстранува тешката прашина од сопирачките. Постои тенка линија помеѓу ефикасно чистење и опасни производи за употреба.

Дава на корисниците... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER PLUS

ALL PURPOSE CLEANER PLUS средство за хемиско чистење на внатрешност (ткаенина, пластика, кожа, винил ) може да се користи машински не создава пења. 

Се разредува по потреба:

- 4: 1 За исклучително валкани внатрешни површини, како и моторот, гумата, калникот.

- 10: 1 За средно валкани површини во возилото.

- 20: 1 За редовно... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER

ALL PURPOSE CLEANER средство за хемиско чистење на сите површини.

Пената ја крева нечистотијата на површината, додека уникатната мешавина на омекнувач го подобрува изгледот и чувството на ткаенината, пластика, винил, па дури и на кожа.

Употреба на  ( ткаенина, пластика, кожа, винил ), не е за машинско користење создава пења.

Концентрат... повеќе

LAST TOUCH SPRAY DETAILER

LAST TOUCH SPRAY DETAILER завршен слој после перње на автомобилот ( дава додатен сјај ), брз чистач, идеален за одржавање возила во автосалон, присутен на сите изложби на автомобили и сите саеми, се користи како подмачкувач за глина.

Примена: подготовка за конечно и брзо чистење на лакирани површини во автомобилската индустрија.

 ИНСТРУКЦИИ... повеќе

Subscribe to Детално перење и чистење на автомобили