Надворешна употреба

CARPRO BUG OUT INSECTS

CARPRO BUG OUT INSECTS

CarPro Bugout решение за еден од најголемите проблеми и причини за оштетување на автомобилските бои ... инсекти и остатоци од инсекти.

Откако на лакираната површина ќе се налепат исекти, нивните ензими и протеини можат да го нагризат лакот, поготово ако останат предолго. Некои инсекти имаат тврди школки кои можат да го изгребат лакот ако пробаат да се отстранат... повеќе

HYDROFOAM WASH&COAT 1:9

Шампон HYDROFOAM WASH&COAT 1:9 заштита 3 месеци

Една од нашите најголеми иновации на сите времиња (Hydro2) еволуираше и денес ќе ви спаси повеќе време отколку порано!
Неверојатно лесен за употреба, ефективна и револуционерна Hydro Foam!

CarPro HydroFoam е pH-неутрален, дизајниран за нежно да ја подигне и отстрани нечистотијата на безбеден и ефикасен... повеќе

MEGUIARS PRO SPEED COMPOUND M100

 MEGUIARS PRO SPEED COMPOUND M100 

Отстранува длабоки гребнатини, траги од кисели дождови или тешки холограми.
Инструкции: добро протресете. За најдобри резултати, користете сув сунѓер директно со примена на пастата на него.

Работи на 900-1500 вртежи во минута, користејќи умерен притисок додека не се отстранат оштетувањата.

... повеќе

CarPro CERIGLASS POLISH KIT

CarPro CERIGLASS POLISH KIT

CeriGlass  паста која е  развиена со иновативна техника која вклучува Cerium Oxide, заедно со други нано компоненти и лесни абразиви.
Формиран со благи абразиви, CeriGlass ги продлабочува и ги полира сите стаклени површини. Брзо ги отстранува дамките од кисели дождови, дамки од тврда вода, тврдоглави дамки од птичји измет,... повеќе

ULTIMATE WAX LIQUID

MEGUIARS ULTIMATE WAX LIQUID

Нашиот најнапреден хидрофобен восок!

Го поткренавме стандардот со чист синтетички восок кој обезбедува проширена заштита, ја подобрува рефлексијата и нема да остави бели траги  на капаците и пластиката. Meguiar's® ThinFilm технологијата обезбедува најлесен начин да се нанесе и отстрани ... дури и ако нанесете... повеќе

MEGUIARS PAINT PROTECT

MEGUIARS PAINT PROTECT

Моќната заштита за лак едноставно стана полесна!
Заштита на лакот на Meguiar обезбедува 365 дена издржливост. Нема триење, нема полирање,  дури и по една година на еднаш неделно перење на автомобилот, сеуште одбива вода, а со тоа го штитите автомобилот.
Meguiars Paint заштитата е чиста синтетика и полесно се применува од восокот. Се суши... повеќе

CONVERTIBLE WEATHEPROOFER

MEGUIARS CONVERTIBLE WEATHEPROOFER

Средство за импрегнација "кабрио" кровови.

За најдобри резултати користете откако детално ќе ја исчистите површината.

пакување 500 мл. aerosol

https://www.youtube.com/watch?v=A7q0dhyLmec

 

 

GOLD CLASS TRIM DETAILER

 GOLD CLASS TRIM DETAILER има нови технологии дизајнирани од Meguiar, кој ги враќа боите на избледените пластични, винилни и гумени површини. Третираната површина е толку добро заштитена што новиот изглед трае со недели, а не со деновите. Trim Detailer исто така помага да се отстранат несакани нечистотии и остатоци од восок.
Пакување: 296ml

... повеќе

Soft99 The King of Gloss Light

Овој восок ќе создаде дебел, длабок сјаен слој од синтетички смоли, сличен ефект на безбоен лак за нокти. Овој восок доаѓа од Јапонија, има благ овошен мирис. Одличен сјај, сигурно ќе ги исполни сите ваши очекувања. Достапно во две варијанти, во зависност од бојата на вашето возило.

За возила со посветла боја. Употреба: Подгответе го возилото темелно со миење со pH-неутрален шампон... повеќе

Soft99 The King of Gloss Dark

Овој восок ќе создаде дебел, длабок сјаен слој од синтетички смоли, сличен ефект на безбоен лак за нокти. Овој восок доаѓа од Јапонија, има благ овошен мирис. Одличен сјај, сигурно ќе ги исполни сите ваши очекувања. Достапно во две варијанти, во зависност од бојата на вашето возило.

За возила со потемна боја. Употреба: Подгответе го возилото темелно со миење со pH-неутрален шампон и... повеќе

Pages

Subscribe to Надворешна употреба