Полир пасти,нано заштита, восоци и сунѓери

Velvet Pad

CARPRO VELVET ORANGE PEEL REMOVAL PAD

Ја отстранува кората од портокал и длабоки гребнатини додека се полира
Еквивалентно на 3000P без оштетување и остатоци од брусање
Отстранете ја кората од портокал без матирање.
Помалку прашина и чистење пред полирање
За ротирачки машина за полирање.
Еквивалентно хартија 3000P
ЗАБЕЛЕШКА: Тест пред да го... повеќе

Denim Pad

CARPRO DENIM ORANGE PEEL REMOVAL PAD

Ја отстранува кората од портокал и длабоки гребнатини додека се полира
Еквивалентно на 2000P без оштетување и остатоци од брусање
Отстранете ја кората од портокал без матирање.
Помалку прашина и чистење пред полирање
За ротирачки машина за полирање.
Еквивалентно хартија 2000P
ЗАБЕЛЕШКА: Тест пред да го... повеќе

Coolpad Wool/Mf

CARPRO COOLPAD WOOL/MF 130MM CUTTING PAD

CoolPad е уникатен груб пад за полирање, волна и микрофибер. Високо еластичен, со интегриран најлон кој овозможува ладење и проток на воздух. Изработени од чиста волна од Нов Зеланд со додавање на микрофибер за подлогата која служи како разладна врска помеѓу површината и машината. Функционалниот слој на воздушниот простор... повеќе

Microfiber Pad 140mm

MICROFIBRE POLISHING PAD 5.5″ CUTTING DISC 140mm

Микрофибер пад за груба паста за полирање.

 

 

Orange Pad

CARPRO POLISHING PAD – ORANGE 130mm

Полиуретанска пена со висока густина, средна тврдост, полирање и отстранување сврлови, мултифункционален сунѓер, идеален за DA машини за полирање.
Дијаметар: 130mm

 

 

Gloss Finish Pad

GLOSS FINISH PAD 125/140MM

Полиуретанска пена, пена со отворени ќелии, ултра мека 90ppi  густина на пена, обезбедува супер сјајно полирање во завршна фаза, нанесува тенки, рамни слоеви на восоци, силанти и фина паста за полирање. Конкавната форма ја зголемува стабилноста и овозможува подобра контрола на заоблените панели и рабови.

 

 

Reflect CarPro

CarPro Reflect - фина паста за полирање за висок сјај.
Развиена да ја надополни линијата на CQuartz на нанотехнолошките премази со мешавина на фини абразиви кои брзо се распаѓаат.

Едноставна за користење, за кратко време, нула полнење или маскирање дефекти, одлични резултати на тврди и меки видови на лак и извонредно рефлективен изглед како огледало

... повеќе

ESSENCE PLUS TOP JEWELING AGENT

CarPro Essence Plus е уникатен производ за поправање на постоечкото нано / керамичка заштита.
карактеристики:
Висок сјај
Поправете ја постоечката нано заштита
Дополнителен слој од SiO2 кварц заштита
Користете со ексцентрична машина за полирање или рачно
Формулирана за професионална употреба на возила... повеќе

Essence CarPro Primer

CarPro Essence е уникатна комбинација на нано технологија, високо сјајна смола и фини абразиви кои се вклопуваат на микроскопско ниво и даваат неверојатен резултат.
- Ги отстранува малите гребнатини
- дава висок сјај
- полу-перманентна способности за полнење, се препорачува да се стави Reload или CQuartz нано заштита за издржливост
-... повеќе

MEGUIARS SPEED CUT COMPOUND М95

 MEGUIARS SPEED CUT COMPOUND М95

Брзо сечење, традиционално чувство на полирање, заедно со модерна технологија
• Брзо отстранете траги од 1200 абразивни хартија
• Одлично за отстранување на гребнатини, траги од кисели дождови, сврлови / холограми
• Лесен за употреба, кристално чист, дава брзи резултати.
• За... повеќе

Pages

Subscribe to Полир пасти,нано заштита,  восоци и сунѓери