Полир пасти,нано заштита, восоци и сунѓери

Denim Pad - 390ден.

CARPRO DENIM ORANGE PEEL REMOVAL PAD

Ја отстранува кората од портокал и длабоки гребнатини додека се полира
Еквивалентно на 2000P без оштетување и остатоци од брусање
Отстранете ја кората од портокал без матирање.
Помалку прашина и чистење пред полирање
За ротирачки машина за полирање.
Еквивалентно хартија 2000P
ЗАБЕЛЕШКА:... повеќе

Coolpad Wool/Mf - 950ден.

CARPRO COOLPAD WOOL/MF 130MM CUTTING PAD

CoolPad е уникатен груб пад за полирање, волна и микрофибер. Високо еластичен, со интегриран најлон кој овозможува ладење и проток на воздух. Изработени од чиста волна од Нов Зеланд со додавање на микрофибер за подлогата која служи како разладна врска помеѓу површината и машината. Функционалниот слој на... повеќе

Microfiber Pad 140mm - 750ден.

MICROFIBRE POLISHING PAD 5.5″ CUTTING DISC 140mm

Микрофибер пад за груба паста за полирање.

 

 

Orange Pad - 650ден.

CARPRO POLISHING PAD – ORANGE 130mm

Полиуретанска пена со висока густина, средна тврдост, полирање и отстранување сврлови, мултифункционален сунѓер, идеален за DA машини за полирање.
Дијаметар: 130mm

 

 

Gloss Finish Pad - 650ден.

GLOSS FINISH PAD 125/140MM

Полиуретанска пена, пена со отворени ќелии, ултра мека 90ppi  густина на пена, обезбедува супер сјајно полирање во завршна фаза, нанесува тенки, рамни слоеви на восоци, силанти и фина паста за полирање. Конкавната форма ја зголемува стабилноста и овозможува подобра контрола на заоблените панели и рабови.

 

... повеќе
Reflect CarPro - 1550ден.

CarPro Reflect - фина паста за полирање за висок сјај.
Развиена да ја надополни линијата на CQuartz на нанотехнолошките премази со мешавина на фини абразиви кои брзо се распаѓаат.

Едноставна за користење, за кратко време, нула полнење или маскирање дефекти, одлични резултати на тврди и меки видови на лак и извонредно рефлективен изглед како... повеќе

ESSENCE PLUS TOP JEWELING AGENT - 1550ден.

CarPro Essence Plus е уникатен производ за поправање на постоечкото нано / керамичка заштита.
карактеристики:
Висок сјај
Поправете ја постоечката нано заштита
Дополнителен слој од SiO2 кварц заштита
Користете со ексцентрична машина за полирање или рачно
Формулирана за професионална... повеќе

Essence CarPro Primer - 1250ден.

CarPro Essence е уникатна комбинација на нано технологија, високо сјајна смола и фини абразиви кои се вклопуваат на микроскопско ниво и даваат неверојатен резултат.
- Ги отстранува малите гребнатини
- дава висок сјај
- полу-перманентна способности за полнење, се препорачува да се стави Reload или CQuartz нано заштита за... повеќе

CQUARTZ UK 3.0 - 4300ден.

CQUARTZ UK 3.0

Врз основа на оригиналната CQuartz технологија, CQuartz UK беше развиен во Обединетото Кралство за употреба во студени, влажни клими.

CQuartz UK Edition 3.0

Со подобрен сјај, подобрено однесување на водата, подобрена хемиска отпорност, накратко  подобрен на секој можен начин!

Зголемена отпорноста... повеќе

C.Quartz Professional

CQuartz Professional нано слој е развиен за професионалните детејлери на CarPro и за нивните клиенти кои имаат потреба од професионално инсталиран керамички слој. Врз основа на напредокот во текот на изминатите 6 години во нанотехнологијата на CQuartz, оваа формула се инфилтрира со флуоројаглероден композит и SiO2 со модифицирани наночестички за да обезбеди... повеќе

Pages

Subscribe to Полир пасти,нано заштита,  восоци и сунѓери