Полир пасти,нано заштита, восоци и сунѓери

C.Quartz Finest Reserve

CQuartz Finest Reserve е нова технологија како носител на крајниот развој на CarPro линијата на напредни нанотехнолошки премази! Cquartz Finest Reserve е исклучително комплексна мешавина на хибрид силициум диоксид (SiO2) инфузиран со епокси нано честички.
Оваа технологија користи нова генерација на напреден хибриден наноструктурен состав, која ја... повеќе

ClearCut - 2990ден.

CarPro ClearCut е со екстремно брзо дејство груба полира паста со висока ефикасност!

За разлика од другите популарни пасти на пазарот, ClearCut не ги исполнува ниту ги маскира оштетените места и гребнатини! Не содржи филери и целосно го отстранува оштетувањето.

CarPro ClearCut има свој начин на употреба за оптимални резултати ... превртување на... повеќе

FLYBY30 - 990ден.

FLYBY30
Инструкции * Не ставајте го на влажно стакло, во спротивно може да настане оштетување на површината.
1. Полирајте ја површината (со рака или машина), исчистете ја добро и исушете ја.

2. Истурете неколку капки FlyBy30 врз апликаторот и нанесете попречно на целата површина.

3. Оставете да отстои 1 - 3 минути и избришете го... повеќе

FlyBy FORTE - 1990ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Употреба: Темелно исчистете ја и ако е можно полирајте ја површината. Истурете неколку капки на апликаторот. Нанесете го со кружни движења низ стаклото и не бришете. Нанесете го 2 пати. Користете го истиот апликатор, поминете го целото стакло со лесни кружни движења уште еднаш додека површината не се исуши и не биде... повеќе

CarPro Silicon Carbide – SiC - 4500ден.

CarPro Silicon Carbide – SiC 

За да се прослави крајот на деценијата и десетте години на C.Quartz, ние сме горди што ја претставивме следната еволуција. По интензивно истражување, развој и тестирање, CQuartz SiC е подготвен да продолжи таму каде што застана Tio2! Како што сугерира името, оваа нова формула исто така вклучува... повеќе

Plastx Clear Plastic Cleaner & Polish - 690ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Паста за полирање фарови, визири и сите пластични површини

Оваа лесна за употреба, богата со гел формула брзо ја враќа оптичката јасност и на цврсти и флексибилни пластики.

Jа отстранува оксидацијата, хемиската деградација, контаминација на површината... повеќе

WWHC7 волна за полирање груба - 1190ден.

WWHC7 волна за полирање груба, дијаметар 17,8цм.

 

 

DMX5 микрофибер - 1290ден.

• Новата микрофибер технологија намалува тешки до умерени површински оштетувања на лакот без сврлови ... гарантирано !!!

• Дизајниран за зголемена ефикасност на сечењето

• Оптимално за употреба со DA Correction Compound-D300

Пакување: 2 парчиња

Дијаметар: 12,7см

DMX5

 

 

DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' - 1400ден.

DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' сунѓер за завршна обработка/нанесување восок за ексцентрична машина за полирање, стуктура фина, црна за финиширање

Дијаметар :150 мм.

 

 

WRFF7 сунѓер за машинско полирање - 1400ден.

WRFF7 сунѓер за машинско полирање, структура фин, црн, надворешен дијаметар 17,8 внатрешен 15цм.

За употреба со ротирачки полир машина.Наменет за фина паста и нанесување восок.

- Нежно полирање со минимален замор

- Хај-тек ламинатот дава издржливост и може да се пере во машина

- Вградена подлошка за лесно... повеќе

Pages

Subscribe to Полир пасти,нано заштита,  восоци и сунѓери