Полир пасти,нано заштита, восоци и сунѓери

DA MICROFIBER FINISHING PAD DMF6 / DMF5 - 1890ден.

DA MICROFIBER FINISHING PAD  DMF6 / DMF5 сунѓер од микрофибер за завршно полирање, за ексцентрични полир машини, пакување 2бр.

• Новата микрофибер технологија ја подобрува површината до висок сјај

• Дизајнирана сунѓерска основа за оптимална ефикасност на сечењето и контролирано... повеќе

DFP6 DA Foam Polishing disc 6'' / 5" - 890ден.

DFP6 / DFP5 DA Foam Polishing disc 6'' / 5"  сунѓер за екцентрично машинско полирање структура средно/фина, жолта

 

Дијаметар: 150 мм - 1200 ден.

Дијаметар: 125 мм - 850 ден.

 

WRFP7 сунѓер за машинско полирање - 1400ден.

WRFP7 сунѓер за машинско полирање, структура средно/фина жолта надворешен дијаметар 17,8 внатрешен 15цм.

 

 

DA MICROFIBER CUTTING PAD DMC6 / DMC5 / DMC3 - 1250ден.

DA MICROFIBER CUTTING PAD  DMC6 / DMC5 / DMC3 сунѓер за машинско полирање од микрофибер.

Новата микрофибер технологија ги отстранува  умерено оштетувањата на површината без сврлови – гарантирано !!!

Дизајнирана сунѓерска основа за оптимална ефикасност на сечењето и... повеќе

WRFC7 сунѓер за полирање груб - 1400ден.

WRFC7 сунѓер за полирање, структура груб, црвен, надворешен размер 17,8 внатрешен 15цм.

 

  Нова технологија на пена сунѓери кој ги отстранува сврловите и создава луксузен висок сјај.

- Нежно полирање со минимален замор

- Хај-тек ламинатот дава издржливост и може да се пере во машина.

-... повеќе

DFC6 / DFC5 DA Foam Cutting disc 6'' / 5" - 890ден.

 

DFC6 / DFC5 DA Foam Cutting disc 6'' / 5" сунѓер за полирање за ексцентрична полир машина, структура груба црвена.

 Ги отстранува оштетувањата на површината без да остави сврлови.

 

Дијаметар: 150 мм - 1390 ден.

... повеќе

Ultra finishing Durable Glaze М305 - 2990ден.

Ultra finishing Durable Glaze восок полир паста со заштита, восок кој не содржи силикон.

Meguiar's Ultra Finishing Durable Glaze формулирана со најквалитетни состојки, се нанесува, лесно се брише и обезбедува изглед на штотуку восоцирано возило.

БЕЗ СИЛИКОН !!!

Оваа необична... повеќе

HI-TECH YELLOW WAX LIQUID M26 - 3500ден.

HI-TECH YELLOW WAX LIQUID восок жолт за полирање микс (carnauba + sealant )

Врвен жолт карнауба восок со силикон, полимер и други восоци. Ја збогатува и дава длабочина на бојата. Обезбедува врвен висок сјај и заштита на сите претходно исчистени и полирани површини. Достапен во течна форма или како паста... повеќе

D300 DA Mikrofiber correction compound - 1150ден.

Полир паста за корекција за dual/action полир машини (473ml) Meguiars DA MICROFIBER CORRECTION COMPOUND

• без сврлови - гаратирано *

• Супер микро-абразивната технологија брзо ги отстранува умерените оштетувања и дава висок сјај

• ги минимизира остатоците на површината за... повеќе

M205 полир паста фина - 2990ден.

FOAM PAD COMPOUND полир паста средно фина  M205

Трајно отстранува сврлови  и лесно оштетување на сите бои.

* Создава длабок одраз и висок сјај

* еколошки прифатлива, безбедна, според VOC формулата

* Полирање со рамномерно движење и брзо бришење

Брзина 1500 до 2000 вртежи во минута.

не содржи кристален... повеќе

Pages

Subscribe to Полир пасти,нано заштита,  восоци и сунѓери