Полир пасти,нано заштита, восоци и сунѓери

M101 полир паста груба - 2890ден.

FOAM PAD COMPOUND полир паста груба  M101

Meguiar’s Foam-Cut Compound користи напредни, супер-микро-абразиви кои обезбедуваат исклучително брзо и сигурно отстранување на траги од брусење со висок сјаен финиш. V.O.C. формула.

Може да се користи со или без прскање на вода

ПРИМЕНА: Со ротирачки полир машина

... повеќе

M27 Hybrid Ceramic Sealant - 1990ден.

Хибридна керамички смеса Meguiars M27 е напредна формула уникатно прилагодена за да обезбеди професионална  најдобра достапна хибридна керамичка технологија. Со вистинската база Si02, овој керамички хибриден силант обезбедува извонредна издржливост. Може да се примени рачно или со  DA, потребно е подолго време да се зацврсти пред да се избрише, така... повеќе

C.Quartz Dlux - 2490ден.

Средство за заштита на фелни и обновување/заштита на пластика 30мл.

Мала различна формула од оригиналниот C.Quartz, содржи повеќе од 50% чист силициум !, Силантот е  како главна компонента, органосилант. DLUX го заштитува обложениот материјал за да формира слој стакло на врвот на подлогата.

Вратете го сјајот на... повеќе

Pages

Subscribe to Полир пасти,нано заштита,  восоци и сунѓери