MEGUIARS

ALL PURPOSE CLEANER

 ALL PURPOSE CLEANER

Универзален чистач наменет за отстранување нечистотии кои шампонот и водата неможат да ги исчистат.

Отстранува тврдокорни нечистотии, како катран, мрсни наслаги во внатрешноста и надворешноста на вашиот автомобил. Брз чистач сигурен на сите теписи и тапацир.

Нема боја и е биоразградлив.

 

пакување : 710 мл.

... повеќе

ПРСКАЛКА

 

Распрснувач, произведува фина прашина, отпорна на хемиски силни течности, кои го скратуваат работниот век на обичните прскалки.

 

 

 

MEGUIARS SPEED CUT COMPOUND М95

 MEGUIARS SPEED CUT COMPOUND М95

Брзо сечење, традиционално чувство на полирање, заедно со модерна технологија
• Брзо отстранете траги од 1200 абразивни хартија
• Одлично за отстранување на гребнатини, траги од кисели дождови, сврлови / холограми
• Лесен за употреба, кристално чист, дава брзи резултати.
• За... повеќе

MEGUIARS PRO SPEED COMPOUND M100

 MEGUIARS PRO SPEED COMPOUND M100 

Отстранува длабоки гребнатини, траги од кисели дождови или тешки холограми.
Инструкции: добро протресете. За најдобри резултати, користете сув сунѓер директно со примена на пастата на него.

Работи на 900-1500 вртежи во минута, користејќи умерен притисок додека не се отстранат оштетувањата.

... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER

НЕ Е ДОСТАПНО

 

ALL PURPOSE CLEANER средство за хемиско чистење на сите површини.

Пената ја крева нечистотијата на површината, додека уникатната мешавина на омекнувач го подобрува изгледот и чувството на ткаенината, пластика, винил, па дури и на кожа.

Употреба на  ( ткаенина, пластика, кожа, винил ), не е за машинско... повеќе

MEGUIARS CARPET & INTERIOR CLEANER EU LABEL

MEGUIARS CARPET & INTERIOR CLEANER EU LABEL

Кафе, кармин, масти и други тврдоглави дамки не мора да останат засекогаш во вашиот тепих и тапацир. За разлика од конвенционалните производи за чистење во домаќинството, Meguiars за теписи и ентериер ги отстранува тврдоглавите дамки без губење на бојата на површината. Дамките... повеќе

MEGUIARS DISPENZER BOTTLE

 

Пластичен диспензер / боца за пасти и восоци со чеп 

473 мл.

 

MEGUIARS ODOR ELIMINATOR

MEGUIARS ODOR ELIMINATOR

"Odor Eliminator" безбедно и трајно ги отстранува најнепријатните мириси. Не крие, трајно ги елиминира! За разлика од сите други т.н. "Елиминирање на непријатните мириси" целосно го отстранува и непријатниот мирис, ги елиминира ензимите кои се развиваат во ткаенината, не се враќа дури и кога внатрешноста се... повеќе

ULTIMATE WAX LIQUID

MEGUIARS ULTIMATE WAX LIQUID

Нашиот најнапреден хидрофобен восок!

Го поткренавме стандардот со чист синтетички восок кој обезбедува проширена заштита, ја подобрува рефлексијата и нема да остави бели траги  на капаците и пластиката. Meguiar's® ThinFilm технологијата обезбедува најлесен начин да се нанесе и отстрани ... дури и ако нанесете... повеќе

MEGUIARS PAINT PROTECT

MEGUIARS PAINT PROTECT

Моќната заштита за лак едноставно стана полесна!
Заштита на лакот на Meguiar обезбедува 365 дена издржливост. Нема триење, нема полирање,  дури и по една година на еднаш неделно перење на автомобилот, сеуште одбива вода, а со тоа го штитите автомобилот.
Meguiars Paint заштитата е чиста синтетика и полесно се применува од восокот. Се суши... повеќе

Pages

Subscribe to MEGUIARS