DHydrate

 

 

CarPro DHydrate 

Новата CarPro DHydrate за сушење.  Дизајниран за лесно лизгање низ површините на возилото, DHydrate лесно ја впива секоја капка вода од површината, оставајќи ја чиста, сјајна.

DHydrate лесно се лизга низ површината, не остава гребнатини. Дизајниран и произведен во Јужна Кореја, DHydrate е  светло сива боја за лесно да ги прикаже сите можни честички на нечистотија за да помогне да се избегне гребење и лесно се чистат во миење! 

големина: 50x55 цм.  

големина: 100x70 цм. - 1550 ден.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jP22DNNQ5S0

Цена: 

790.00 ден

Марка: 

Категорија: