Meguiar’s All Surface Interior Brush - 890ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

2 четки во 1!!!
Жолти влакна – поцврсти.
Златните влакна – помеки, овозможуваат безбедно чистење на сите внатрешни површини на возилото, вклучувајќи ја и кожата.
Ергономски обликувана рачка за полесна употреба при чистење.
Пакување: 1 парче

 

 

Цена: 

890.00 ден

Марка: 

Категорија: