Meguiar’s Hair and Fibre Removal Brush- 790ден.

Брзо и ефикасно ги отстранува влакната од теписите и тапацирот
Две четки во една.
Едното лице има подолги влакна од 20 mm.
Второто лице има пократки и поцврсти влакна од 5 мм.
Совршен за тепих или тапацир. Брзо и ефикасно ги отстранува влакната од домашни миленици.

 

 

 

Цена: 

790.00 ден

Марка: 

Категорија: