MEGUIARS VERSA ANGLE BODY BRUSH - 1190ден.

Супер меките влакна нема да го изгребат лакот и бојата.
Едноставно чисти и најтешко достапни места
Едноставно исчистете ги сите  површини
Совет: За најдобри резултати, користете две канти за перење на автомобили. Користете една канта за шампон, друга чист вода за испирање помеѓу употребата. 
За најдобри резултати користете било кој од Meguiars® шампоните.
• Лесна и анатомска продолжена рачка
• Може да ја  користете со или без рачки
• Долгите влакна лесно чистат делови окулу решетки и други проблематични места.

https://www.youtube.com/watch?v=aHVi5ZSi1JY

 

Цена: 

1,190.00 ден

Марка: 

Категорија: