SOFT 99 четка за детејлинг - 250ден.

SOFT 99 Четки

- четка за детелинг со глава од смола 

- мека за ентериер природни влакна 

- груба за екстериер синтетички влакна

- цена 1 ком.

 

 

Цена: 

250.00 ден

Категорија: