MIRROR BRIGHT SHAMPOO

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Луксузен шампонот кој нежно ја отстранува нечистотијата, додека восокот karanuba обезбедува заштита и висок сјај

Богата формула со карнауба млеко нежно чисти, дава убава длабочина, сјај и обезбедува дополнителна заштита со восок.

Се препорачува за редовно перење и како совршен придружник за збогатување на Mirror Bright vax.

PH неутрален, така што постоечкиот восок не го отстранува.

Секако за сите видови на бои и лакови, вклучувајќи лакирани и емајлирани површини.

Не содржи сурфактанти ( површниско активни супстанции-surface acting agent )

концентриран: 128: 1

 

https://www.youtube.com/watch?v=XMjtqOi24_4   

Пакување: 1,4 лит.

Цена: 

950.00 ден

Марка: 

Категорија: