MIRROR BRIGHT WHEEL CLEANER - 750ден.

Посебно избраните состојки ги раствораат металните остатоци од кочењето.

Силен, но нежен за чистење благодарение на составот на балансиран сапун со pH неутрална формула.

Безбеден за сите видови на фелни, вклучувајќи ги бојадисаните, хромираните, полираните, итн.

Безбедно и ефикасно за мотоцикли.

Лесен за употреба - напрскајте, исплакнете и пребришете.

Пакување: 650ml

 

https://www.youtube.com/watch?v=XMjtqOi24_4

Цена: 

750.00 ден

Марка: 

Категорија: