ALL PURPOSE CLEANER - 1390ден.

ALL PURPOSE CLEANER средство за хемиско чистење на сите површини.

Пената ја крева нечистотијата на површината, додека уникатната мешавина на омекнувач го подобрува изгледот и чувството на ткаенината, пластика, винил, па дури и на кожа.

Употреба на  ( ткаенина, пластика, кожа, винил ), не е за машинско користење создава пења.

Концентрат 10:1

Со секој галон APC добивате 11 галони (41,5 литри) квалитетно средство за чистење.

 

Пакување 3.78 л

Цена: 

1,390.00 ден

Марка: 

Категорија: