HYPER WASH - 2490ден.

HYPER WASH   шампон концентрат за перење 400:1

Секојдневните соодноси на разредување се застарени кога се споредуваат со овие шампони за миење Meguiars Hyper Wash. Со користење на иновативни технологии, Meguiars создаде производ кој произведува богата и стабилна пена со разредување во сооднос 400: 1. Неговата биоразградлива формула безбедно и ефикасно ја отстранува нечистотијата од сите површини.

 

Пакување:  3.78 лит. (концентрат 400: 1)

 

Цена: 

2,490.00 ден

Марка: 

Категорија: