BlackOut - 3590ден.

CARPRO BLACKOUT 50ML

Cquartz BlackOut ја користи технологијата на полисилоксан пена обложена со акрилна смола на водена база  и необоени смоли.  Оваа уникатна формула ви овозможува да ја заштитите гумата од  УВ зраци. Восокот BlackOut ја враќа длабочината и сјајот на гумата кои се расипале со текот на времето.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GmX4lkoLOwk

Цена: 

3,590.00 ден

Марка: 

Категорија: