CARPRO BUG OUT INSECTS

CARPRO BUG OUT INSECTS

CarPro Bugout решение за еден од најголемите проблеми и причини за оштетување на автомобилските бои ... инсекти и остатоци од инсекти.

Откако на лакираната површина ќе се налепат исекти, нивните ензими и протеини можат да го нагризат лакот, поготово ако останат предолго. Некои инсекти имаат тврди школки кои можат да го изгребат лакот ако пробаат да се отстранат без да се омекнат.
CarPro BUG-безбедно и лесно ги отстранува запечените инсекти CarPro BUG-OUT развиена со цел да се биде безбеден на различни површини, вклучувајќи боја, лак, заштитна фолија, стакло, пластика, огледало, хром, алуминиум и многу повеќе! CarPro BUG-брзо ги ослободува најтврдокорните остатоци.
карактеристики:
• Ги раствара и омекнува остатоците од инсекти
• Безбедно за лакирани и други автомобилски површини
• Безбедно за возилата што се заштитени од нано или восок
• Сигурно на стакло
• Безбедно на заштитната фолија за автомобили
инструкции:
Протресете пред употреба. Распрскајте по остатоците од инсекти и дамки од инсекти. Почекајте 30 секунди до 2 минути во зависност од површината (помалку чекање на деликатни површини). Избришете го со чиста, сува крпа микрофибер. Повторете ако е потребно. Отстранете ги и неутрализирајте ги остатоците со шампон за автомобил.
Мерки на претпазливост:
• Избегнувајте директна употреба на сонце
Пакување: 500ml

 

https://www.youtube.com/watch?v=4T8AHrDI22g

Цена: 

599.00 ден

Марка: 

Категорија: