CarPro Elixir High Gloss Quik Detailer - 1750ден.

CarPro Elixir High Gloss Quik Detailer

Брз чистач со извор на неверојатно ниво на сјај и одлична хидрофобна природа што трае со недели и се нанесува за 10 минути!
Карактеристики:
Брза и лесна апликација
Подготвен за употреба - Не е потребно разредување
Одлични хидрофобни својства
Одлично работи на лакирани и необоени површини
Разновиден, работи добро на многу материјали
Работи дури и под директна сончева светлина
Инструкции: Протресете добро. Лесно испрскајте ја површината, избришете ја со чиста и сува крпа од микрофибер. Повторете го ова низ целиот автомобил.

 

Пакување: 1 литар

Цена: 

1,750.00 ден

Марка: 

Категорија: