Gold Class Quick Detailer

Направете ги црните автомобили повеќе црни!

Како дел од Meguiars премиум познатата златна линија, Miguiars Gold Class High Gloss Quik Detailer е формулиран да работи особено добро на темни бои, црни автомобили и е совршен за отстранување на прашина и отпечатоци од прсти. Златна линија Premium Quik Detailer остава ултра-мазен, ултра-темен изглед и е безбеден за употреба на сите бои.

Ве молиме имајте предвид, Miguiars  Quik Detailer може да се користи на било која боја на возилото, но нејзиниот затемнет ефект ќе биде највпечатлив во црна, црвена и други темни бои.

 

За најдобри резултати, користете го со крпа микрофибер. 

Создава темно, исклучително длабок и богат сјај за само неколку минути!

• Врска која недостасува помеѓу перење и восоцирање!

• Лесно се отстранува, правот, свеж измет од птици и други загадувачи

• Безбедно за сите сјајни бои (не за употреба на мат / без сјај површини)

• Формулата е со висока масленост создава потемен и подлабок сјај после миењето

 

Пакување: 473мл

 

 

 

Цена: 

750.00 ден

Марка: 

Категорија: