GOLD CLASS TRIM DETAILER - 650ден.

 GOLD CLASS TRIM DETAILER има нови технологии дизајнирани од Meguiar, кој ги враќа боите на избледените пластични, винилни и гумени површини. Третираната површина е толку добро заштитена што новиот изглед трае со недели, а не со деновите. Trim Detailer исто така помага да се отстранат несакани нечистотии и остатоци од восок.
Пакување: 296ml

https://www.youtube.com/watch?v=jbj_o84HNcA

 

Цена: 

650.00 ден

Марка: 

Категорија: