GOLD CLASS WAX - 1490ден.

GOLD CLASS WAX  златна серија восок, дава додатен сјај на темни возила содржи природен карнауба восок, трајност 2-3 месеци.

Златната класа Meguiars Carnauba Plus Premium  Wax ја продлабочува и ја затемнува бојата на вашето возило, без разлика каква е бојата. Рефлексиите се појавуваат поостри и посветли, слично како огледало. Без разлика дали сакате паста или течен восок резултатот е ист.

Во прилог на визуелното совршенство, Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium  Wax ќе му даде на вашиот автомобил чист слој со голема заштита од оштетување на сонце, оксидација и кисели дождови. 

 

Пакување:311гр.

https://www.youtube.com/watch?v=KsJApc5xALY

Цена: 

1,490.00 ден

Марка: 

Категорија: