HYDROFOAM WASH&COAT 1:9 - 1290ден.

Шампон HYDROFOAM WASH&COAT 1:9 заштита 3 месеци

Една од нашите најголеми иновации на сите времиња (Hydro2) еволуираше и денес ќе ви спаси повеќе време отколку порано!
Неверојатно лесен за употреба, ефективна и револуционерна Hydro Foam!

CarPro HydroFoam е pH-неутрален, дизајниран за нежно да ја подигне и отстрани нечистотијата на безбеден и ефикасен начин. 
Формулиран со хидрофилни стаклени влакна, fluoropolymers  може да се примени на било која цврста површина на возилото! Лакот, стаклото, пластика, метал, фелните, тркалата.

Резултатот е издржлива силикатна заштита која може да произведе брилијантен сјај, што е неверојатно лесно за одржување. "Hydroelectric" технологија овозможува да со миење под притисок го забрзува сврзувањето на силикатниот слој на површината, создавајќи уникатна сјајна обвивка која е отпорна на речиси сите киселини, алкални раствори и растворувачи, и обезбедува значајна УВ заштита, заштита од 3 месеци.

инструкции:
Не нанесувајте HydroFoam на сонце или на жешки површини! Примената на овој начин може да предизвика траги што не може лесно да се избришат.
Во сенка, добро исперете го возилото, површината мора да биде добро исчистена од остатоци од сапун и оставете да биде влажна.
Разредете во сооднос 1: 9
Нанесете HydroFoam на површината на автомобилот користејќи снежна пена или сунѓер.
Веднаш избришете го возилото со микрофибер ракавица
Исплакнете го целото возило со машината за перење под висок притисок од горе надолу
Остатоците од вода пребришете ги со микрофибер вода.

Пакување: 500 мл.

https://www.youtube.com/watch?v=CzqaU98nFRA

 

Цена: 

1,290.00 ден

Марка: 

Категорија: