LIFT Pre-wash ultra foam soap - 890 ден.

LIFT Pre-wash ultra foam soap

Лифт е високо концентриран агенс (шампон пена) што се користи за предперење. Раствора и отстранува големи количини нечистотија без контакт.

PH12

концентрат - 1:10

пакување: 1 лит.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lU2vaTsme_w

Цена: 

890.00 ден

Марка: 

Категорија: