Meguiars Gold Class Carnauba Plus

Meguiars Gold Class Carnauba Plus  Quik Wax е одговор за постигнување на брз, темен, влажен изглед на сите бои, но особено кај црни возила.  Обезбедува богата, топла заштита која може да ја испорача само карнауба. "+ Плус" во оваа формула значи дека нема да остави бел остаток на пластика или винил, за разлика од повеќето восоци, Carnauba + Plus Quik Wax може да се нанесе на топла површина на директно сонце.

Многу восоци за прскање даваат сјај кој ја нема топлината и длабочината на карнауба. Златната класа Meguiars Carnauba Plus  Quik Wax го совладува овој предизвик со вистински финиш од карнауба. Вие никогаш не би очекувале овој вид на сјај да доаѓа од спреј восок, но тоа го прави! Тоа е магијата на Meguiars Gold Class Carnauba Plus  Quik Wax.

QUIK WAX   брзи восоци, се попрскува и пребришува со сува микрофибер крпа.Трајност 3-4 недели. Може да се употреби на начин да се нанесе и на штотуку перено возило кое има нанесено претходно восок, на тој начин се продолжува времетраењето на нанесениот восок.

Дава  темно, влажен изглед и длабок сјај.

Лесен за употреба: Нанесете - Избришете - ГОТОВО!

• Посебна мешавина на премиум карнауба восок

• Заштитни полимери овозможуваат примена на сонце!

• нема да остави бели траги на пластични или гумени површини

• Безбедно за сите сјајни бои (не за употреба на мат / без сјај површини)

 

Пакување: 473мл

Цена: 

750.00 ден

Марка: 

Категорија: