MEGUIARS PAINT PROTECT

MEGUIARS PAINT PROTECT

Моќната заштита за лак едноставно стана полесна!
Заштита на лакот на Meguiar обезбедува 365 дена издржливост. Нема триење, нема полирање,  дури и по една година на еднаш неделно перење на автомобилот, сеуште одбива вода, а со тоа го штитите автомобилот.
Meguiars Paint заштитата е чиста синтетика и полесно се применува од восокот. Се суши за  3-5 минути ... целосно  за 24 часа ... обезбедува неверојатен водоотпорен ефект.
* Врз основа на 52 последователни миење  со шампони со неутрална pH вредност.

Може да се користи на сите надворешни делови од боја, пластика, метал и хром.
Пакување: 473мл

https://www.youtube.com/watch?v=VTAIr98eZ2o

 

 

Цена: 

1,099.00 ден

Марка: 

Категорија: