MEGUIAR’S PERFECT CLARITY GLASS POLISHING COMPOUND

MEGUIAR’S PERFECT CLARITY GLASS POLISHING COMPOUND

Со сигурност елиминира запечени нечистотии, остатоци од масла, траги од бришачи и дамки од вода што класичните чистачи за стакло неможат да ги исчистат.

https://www.youtube.com/watch?v=p6VwniEYOOI

 

 

 

Цена: 

690.00 ден

Марка: 

Категорија: