MEGUIARS PRO SPEED COMPOUND M100 - 7200ден.

 MEGUIARS PRO SPEED COMPOUND M100 

Отстранува длабоки гребнатини, траги од кисели дождови или тешки холограми.
Инструкции: добро протресете. За најдобри резултати, користете сув сунѓер директно со примена на пастата на него.

Работи на 900-1500 вртежи во минута, користејќи умерен притисок додека не се отстранат оштетувањата.

Повторете ако е потребно.

 

Пакување: 3,78 литри

Цена: 

7,200.00 ден

Марка: 

Категорија: