MEGUIARS ULTIMATE ALL WHEEL CLEANER

MEGUIARS ULTIMATE ALL WHEEL CLEANER

Meguiar's Ultimate Cleaner  обезбедува моќни перформанси за чистење на сите тркала.

Овој напреден хемиски состав ги отстранува нечистотиите, активните агенси ги раствораат остатоците од сопирачката прашина.

Гел формула за чистење го претвора правот во пурпурна, кафеава  течност која лесно ги растопува тврдокорните загадувачи.

Поради тоа што е PH балансиран, овој чистач на тркала е безбеден и ефикасен за сите бандажи и обоени површини на сопирачките.

Активниот гел ја раствара прашината од сопирачките
Нема киселина, безбедно на сите тркала

пакување: 650 мл.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MFqbnDckMGU

Цена: 

790.00 ден

Марка: 

Категорија: