MEGUIAR’S ULTIMATE BLACK TRIM SPONGES

НЕ Е ДОСТАПНО

 

MEGUIAR’S ULTIMATE BLACK TRIM SPONGES

Сунѓери за зацрнување, обновување надворешна пластика.

Пластиките изгледаат како нови, трајност со недели.

 

пакување: 2 ком.

https://www.youtube.com/watch?v=6RBqAyHNq-c

 

Цена: 

290.00 ден

Марка: 

Категорија: