MFX Microfibre and polishing pad detergent - 650 ден.

MFX Microfibre and polishing pad detergent

 

Не се борете повеќе со валкани микрофибер крпи и вообичаени детергенти. CARPRO MFX е дизајниран да отстранува масло, восок и нечистотија од вашите микрофибер крпи и ги враќа перформансите на падовите и крпите.

Микрофибер крпата се состои од полиестер и полиамид. Полиестерот е примарно влакно и е дизајниран да апсорбира масла, додека полиамидот е дизајниран да апсорбира вода. Кога користите микрофибер за да отстраните размачкан восок или силант, влакната се обложени во масла, што спречува апсорпција на микрофиберите. MFX е решението.

 

-Дизајниран за обновување на крпите од микрофибер.
-Отстранува дамки од масло, нечистотија, восок.
-Погоден за перење во машина.
-Погоден за чистење на падови за полирање.
-Антистатички ефект.

 

 

пакување: 500 мл.

Цена: 

650.00 ден

Марка: 

Категорија: