MIRROR BRIGHT DETAILING SPRAY

Нежно исчистете ги надворешните и внатрешните површини на возилото.

Без гребнатини, формулата е безбедна за сите видови бои и лакови, вклучувајќи лакирани и емајлирани површини.

Одлично за отстранување на птичјиот измет, нечистотија и други надворешни контаминации помеѓу перењето.

Одличен избор за одржување чист, уреден ентериер, вклучувајќи ја таблата и LCD екрани.

Одлично за отстранување на прашина, отпечатоци од прсти и дамки и со содржина на восок, дава впечаток на исчистеното возило.

Пакување: 650ml

 

https://www.youtube.com/watch?v=XMjtqOi24_4

Цена: 

990.00 ден

Марка: 

Категорија: