NXT TECH WAX 2.0 - 1650ден.

NXT TECH WAX 2.0  следна генерација течен восок, се нанесува рачно и машински, огледало финиш, дава сјај и заштита на автомобилот, трајност нешто повеќе од 3 месеци.

Meguiars NXT генерација восок 2.0 воведува нова димензија на сјај и заштита! Ништо не се приближува до овој неверојатен производ.  Погледни ја кристално чистата обвивка во длабочината и богатството на бојата подолу. Ќе бидете изненадени колку е лесно да се открие блескав нов финиш!

 

Кога зборуваш за "восок", ти си всушност зборуваш за заштита. Tech Wax 2.0, синтетички, научно дизајниран, е алтернатива на традиционалните восоци. Придобивките од силантот се: многу брза, лесна апликација, подолготрајна, еквивалентна заштита. Има мали својства за чистење, но само еден слој е потребно за да постигнете драматични резултати

 

. Вашата боја ќе биде темна и богата, а сјајот ќе биде најдлабокиот, нај јасниот што некогаш сте го виделе. Новата технологија ESP (Engineered Synthetic Polymers) создава тешка полимерна врска со вашата боја за да обезбеди екстремна заштита!

 Со NXT Generation Tech Wax 2.0, "со специјализирани, јасни премази за абразиви" кои што се вклучени во формулата ги елиминираат и фините гребнатини за да може да имате беспрекорна завршница! Ниту еден друг восок не може да го стори тоа! Фановите на Tech Wax 2.0, и јас ве уверувам дека постои армија од нив,  тоа што го прави Tech Wax 2.0 нивниот омилен, се остри јасни рефлексии.

Tech Wax 2.0 е наменет да се користи на свежо измиен автомобил без сите загадувачи на боја. Глината  ќе ви помогне да го постигнете тоа. 

 

Пакување : 532мл.

https://www.youtube.com/watch?v=LE2NJBMZFoM

Цена: 

1,650.00 ден

Марка: 

Категорија: