Quik Detailer

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Meguiar's Quik Detailer е еден од омилените на автомобилските ентузијасти со години. Quik Detailer го одржува восокот на  автомобилот да изгледа како штотуку нанесен восок. Meguiars Quik Detailer ја елиминира штетната контаминација пред да ја оштети површината. Користете Quik Detailer веднаш откако вашиот автомобил е испрскан со вода, погодена од птичји измет или подложен на било која друга состојба која го оштетува изгледот на восоцирано возило.

Безбедна, високо лубрикантна формула ја отстранува нечистотијата без гребење, додека се зголемува сјајот без гребнатини. Исчистете го целиот автомобил за помалку од 15 минути! Може да се користи и како лубрикант за глина.

 

Пакување:  473 ml

Цена: 

680.00 ден

Марка: 

Категорија: