SWIRL REMOVER - 850ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

SWIRL REMOVER полир паста за отстранување благи оштетувања, кругови (Swirl marks)
Постојано се прашувате како најдобро да ги отстранате сврловите / холограмите и да го обновите кристално исчистите и беспрекорено да го вратите сјајот на лакот. SwirlX Swirl Remover без напор ги отстранува сврловите, ја подобрува бојата и дава јасност на бојата. SwirlX може да се примени рачно или со нашата DA полирачка, не-абразивна формула која нежно ги измазнува микрофините траги на сврловите, така што ќе можете да имате беспрекорен завршеток на сите бои. Meguiars Swirl X Swirl Remover е дизајниран да ви даде брз, сигурен резултат со рака или DA машина за полирање.

 

Пакување:  450 мл

https://www.youtube.com/watch?v=Pp13dzlYl9I

 

Цена: 

850.00 ден

Марка: 

Категорија: