Ultimate Paste Wax -2290ден.

Долготрајна заштита и длабоки, темни рефлексии.

Добивате издржливост и сјај до максимум со Meguiars Ultimate восок! Овој синтетички полимер восок нуди сјај и заштита на бојата.

Meguiars Ultimate Paste Wax има технологија Thin Film на Meguiar, што го прави восок неверојатно лесно да се примени. Восокот може да се нанесува на директна сончева светлина на топла површина - тоа нема да влијае на перформансите на Meguiars Ultimate Paste Wax.

Meguiars Ultimate Paste Wax трае подолго од карнауба восок, па дури и подолго од многу синтетички восоци. Фирмулиран да понуди најдолготрајна заштита, исто така дава заштита и од водени-капки.

Добијте врвен сјај и заштита од Meguiars со Meguiars Ultimate Paste Wax!

Вклучен е апликатор и микрофибер крпа.

 

Пакување: 311гр.

https://www.youtube.com/watch?v=R2vLZjMRDHE

Цена: 

2,290.00 ден

Марка: 

Категорија: