Ultimate Quik Wax

QUIK WAX   брзи восоци, се попрскува и пребришува со сува микрофибер крпа.Трајност 3-4 недели. Може да се употреби на начин да се нанесе и на штотуку перено возило кое има нанесено претходно восок, на тој начин се продолжува времетраењето на нанесениот восок.

Meguiars Ultimate Quik Wax е најбрз начин да се добие сјај! Воведување на Hydrophobic Polymer Technology ™ на Meguiars, која ги оживува длабоките бои кои ги очекувате од течните  или паста восоците. Нашата нова технологија не остава бела дамка на пластични површини, можете дури и да ја примените на сонце! Едноставно се применуваат нанесете и избришете. Толку брзо и лесно можете да го нанесете на целиот автомобил за само неколку минути!

Трајност 3-4 недели

 

Пакување: 450 мл. спреј

https://www.youtube.com/watch?v=k7sJQx-Ehj8

 

Цена: 

750.00 ден

Марка: 

Категорија: