ULTIMATE WAX LIQUID

MEGUIARS ULTIMATE WAX LIQUID

Нашиот најнапреден хидрофобен восок!

Го поткренавме стандардот со чист синтетички восок кој обезбедува проширена заштита, ја подобрува рефлексијата и нема да остави бели траги  на капаците и пластиката. Meguiar's® ThinFilm технологијата обезбедува најлесен начин да се нанесе и отстрани ... дури и ако нанесете восок на целосна сончева светлина! Поврзувањето на синтетичките полимери го формира нашето, најдолго времетраење на заштитната бариера. Го подобрува изгледот за неверојатни длабочини и сјај како огледало. 
Пакување: 473 мл. восок + микрофибер крпа + сунѓер / апликатор

https://www.youtube.com/watch?v=5GY3hZMsmPI&t=12s

 

 

Цена: 

1,999.00 ден

Марка: 

Категорија: