CARPRO FIXER COMPOUND - 1450ден.

CARPRO FIXER COMPOUND

 

Паста за полирање  CarPro (500ml)
Пастата за полирање CarPro Fixer е најразноврсна паста за полирање (компаунд и полирање) на пазарот и е направена за секаков вид на лак. Фиксаторот е способен да отстрани гребнатини на границите на P1500, како и гребнатини, магла и сврлови на свежо обоени, меки, средни, тврди, па дури и керамички бои отпорни на гребење. Можете да го користите со волна, микрофибер или сунѓер за полирање. Фиксер е дизајниран и произведен од нула и е формулиран за да постигне совршени резултати за помалку време. 

карактеристики:
Без трајни филери: 100% безбедна за лакирници, без силикони, восоци, полимери или тефлон што ги кријат само гребнатините, но не ги отстрануваат.
Одлично за рачно полирање тешко достапни области
Погоден за секаков вид авто-лак / боја: мек, среден, тврд, керамички чист лак и еднофазна боја
Способност да се отстрани од P1500 
Заштедете до 40% работно време
Нема холограми, прашина
Економично: Нема потреба од различни видови други пасти за да се справите со различни недостатоци
Разновидност: Одлично со ексцентрични (Д / А) или ротирачки машини за полирање и одлично за рачно полирање

инструкции:
Нанесете 3-4 капки фиксер на падот
Раширете го производот со мала брзина на 50 × 50 см површина
Зголемете ја брзината откако ќе ја намачкате пастата на површината
Како фиксер полека почнува да слабее, при пониски брзини продолжете со полирање сè додека не се скршат абразивите
Нанесете уште две капки производи и повторете во следниот дел
совети:
За неверојатно брза корекција на полирање со двојно дејство со нашите падови како CarPro Cool Pad
Фиксаторот работи одлично при пониски брзини, 4-5 со полирач на DA и 600-1200 вртежи во минута со ротирачки.

 

Пакување: 1 кг. - 2490 ден.

Пакување: 500 гр.

 

Цена: 

1,450.00 ден

Марка: 

Категорија: