CARPRO FlyBy FORTE - 1990ден.

Употреба: Темелно исчистете ја и ако е можно полирајте ја површината. Истурете неколку капки на апликаторот. Нанесете го со кружни движења низ стаклото и не бришете. Нанесете го 2 пати. Користете го истиот апликатор, поминете го целото стакло со лесни кружни движења уште еднаш додека површината не се исуши и не биде 100% транспарентна и јасна. Исчистете и премачкајте ги метлиците и оставете да се исушат најмалку 10 минути. За странични прозорци, 1 слој е доволен. Чувајте ја површината сува 4 часа и не користете брисачи за бришење 24 часа

 

Пакување: 15мл + 5 апликатори

Цена: 

1,990.00 ден

Марка: 

Категорија: