CARPRO FLYBY30 - 990ден.

FLYBY30
Инструкции * Не ставајте го на влажно стакло, во спротивно може да настане оштетување на површината.
1. Полирајте ја површината (со рака или машина), исчистете ја добро и исушете ја.

2. Истурете неколку капки FlyBy30 врз апликаторот и нанесете попречно на целата површина.

3. Оставете да отстои 1 - 3 минути и избришете го со сува чиста крпа од микрофибер На температура под 10 C, избришете кога стаклото има малку лепливо чувство. Ако чекате премногу долго и површината е тешко да се избрише, повторете ја апликацијата повторно во таа област

.4. Загрејте ја површината на 80 степени 5 минути користејќи инфрацрвена светлина или топлински пиштол (со загревање ќе можете да возите веднаш на дожд без да се исушите 12 часа).

5. Ако не сте ја загревале површината, оставете премазот да се исуши повеќе од 12 часа, така што тој цврсто ќе се залепи на шофершајбната.

6. Препорачуваме да ги исчистите бришачите со Eraizer.

 

Просечна потрошувачка по стакло и странични прозорци: 10 ml
Одржување: Нема посебни апликации, само избегнувајте производи што содржат висок процент сурфактанти.

Пакување: 20 мл.

Цена: 

990.00 ден

Марка: 

Категорија: